h

ROOD Amsterdam tegen EU wapensubsidie

6 februari 2017

ROOD Amsterdam tegen EU wapensubsidie

Iedereen lijkt het erover eens te zijn dat we meer geld moeten uitgeven aan wapens, maar Europa heeft al meer wapens dan Rusland en China bij elkaar. Meer wapens maken Europa en de rest van de wereld niet veiliger, wapenuitgaven gaan ten koste van uitgaven die daadwerkelijk bijdragen aan een veiligere wereld zoals onderwijs en verduurzaming.

Het vluchtelingendrama, de conflicten in het Midden-Oosten/Afrika en de terroristische dreiging zijn niet los te zijn van decennia van (militaire) interventies en wapenleveranties in de regio. Daarom niet nog meer wapens voor Europa! Kom ook demonstreren op Woensdag 15 februari, 9.30

Iedereen lijkt het erover eens te zijn dat we meer geld moeten uitgeven aan wapens, maar Europa heeft al meer wapens dan Rusland en China bij elkaar. Meer wapens maken Europa en de rest van de wereld niet veiliger, wapenuitgaven gaan ten koste van uitgaven die daadwerkelijk bijdragen aan een veiligere wereld zoals onderwijs en verduurzaming.

Het vluchtelingendrama, de conflicten in het Midden-Oosten/Afrika en de terroristische dreiging zijn niet los te zijn van decennia van (militaire) interventies en wapenleveranties in de regio. Daarom niet nog meer wapens voor Europa! Kom ook demonstreren op Woensdag 15 februari, 9.30uur bij de Van Leijenberghlaan 221.

Reactie toevoegen

U bent hier