h

Nieuws van de afdeling

14 maart 2017

Runner up Huisjesmelker van het jaar verkiezing

Vorige week boden wij Yvonne Bouwman, een huisjesmelker in de Baarsjes, een mislukte taart aan voor de tweede plek van de Huisjesmelker van het jaar verkiezing. Yvonne verleent halve services en gedraagd zich niet netjes tegenover haar huurders, om deze redenen verdient zij een 'taart'. Bij deze uitreiking werd de deur helaas snel dichtgeslagen maar gelukkig waren we nog net op tijd met de confetti. Het juryrapport hebben we door de brievenbus naar binnen gedaan, dan kan ze die nog rustig lezen! 

Lees verder
2 maart 2017

Soner Sari is huisjesmelker van het jaar 2017

ROOD, jong in de SP heeft huisbaas Soner Sari van woningcomplex HiCondo te Amsterdam gekozen tot ‘Huisjesmelker van het Jaar 2017’. Sari weigerde zijn pand fatsoenlijk op te leveren, doet nauwelijks aan onderhoud en intimideert en bedreigt zijn huurders. ROOD-voorzitter Merel Stoop: “Vooral zijn intimidatie gaat erg ver: hij laat huurders zwijgcontracten tekenen en is zelfs veroordeeld voor het fysiek mishandelen van een van zijn huurders.”

Foto: SP
Foto: SP
Lees verder
10 februari 2017

Samen tegen discriminatie

ROOD Amsterdam voerde samen met Sadet Karabulut actie tegen discriminatie.

Foto: SP
Lees verder
6 februari 2017

ROOD Amsterdam tegen EU wapensubsidie

Iedereen lijkt het erover eens te zijn dat we meer geld moeten uitgeven aan wapens, maar Europa heeft al meer wapens dan Rusland en China bij elkaar. Meer wapens maken Europa en de rest van de wereld niet veiliger, wapenuitgaven gaan ten koste van uitgaven die daadwerkelijk bijdragen aan een veiligere wereld zoals onderwijs en verduurzaming.

Lees verder
25 januari 2017

Jury komt met drie nominaties voor huisjesmelker van het jaar verkiezing

De Amsterdamse jury heeft drie kandidaten voorgedragen voor de landelijke huisjesmelker van het jaar verkiezing van ROOD, jong in de SP. HiCondo, actief in Zuidoost, Yvonne Bouwman uit West en Piet Mooij die verhuurt in West maken kans in februari uitgeroepen te worden tot slechtste huisbaas van het jaar.

Foto: SP
Het trappenhuis in West dat de huisbaas niet wil onderhoudenLees verder

Pagina's

U bent hier